Xavier Herrero serà el mantenidor de la Foguera Ampla de Castelar

0
510

L’artista faller Xavier Herrero exercirà de mantenidor en la presentació de la Foguera Ampla de Castelar de Sant Vicent del Raspeig amb la qual complirà el seu desè any consecutiu plantant en la seua demarcació.

L’entitat cultural ha volgut reconèixer l’excel·lent treball que realitza en els últims anys oferint-li la possibilitat d’exercir de mantenidor en la presentació de les seues màximes representants.

Com no podia ser d’una altra forma, l’artista faller de Xàtiva va acceptar la proposta: “És un gran orgull que la Foguera Ampla de Castelar hi haja pensant en mi perquè exercisca de mantenidor en un dels actes més importants de l’any”.

“Només tinc paraules d’agraïment cap a la foguera de Sant Vicent del Raspeig pels deu anys que portem treballant junts. I, a més, ara em permeten formar part de la seua presentació”, va continuar Herrero.

Aquest exercici es compleix el 70 aniversari des que començaren a plantar-se fogueres en la localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig i, des del primer any, l’Ampla de Castelar ha sigut protagonista.