XIV Festival de Música i Danses Tradicionals

0
358

La humil aportació a la recuperació, manteniment i difusió d’una part del nostre patrimoni cultural de la Falla Marià Benlliure-Acequia de Tormos.

La comissió de Burjassot celebra el seu tradicional festival de música i danses tradicionals.

El dia 10 juny, a les 18:00 hores, donarà començament el XIV Festival de Música i Danses Tradicionals, en el Carrer València de Burjassot.

Amb motiu de l’organització d’este esdeveniment cultural valencià es donaran cita els següents grups de ball: Grup de Danses Infantil de la Falla Marià Benlliure, Grup de Danses “Ball de Torrent” i la seua Rondalla, Grup de Danses “Saragüell” de València.

Per a finalitzar l’acte, es realitzarà una Dansà Popular, en la qual pot participar qui ho desitge, però que en el seu origen ja està composta per les Falleres Majors i Presidents de les comissions del Sector Benimàmet-Beniferri-Burjassot, i pels grups invitats al festival. Així mateix també s’espera la participació de la Fallera Major i Faller Major Infantil de València i de les seues Corts d’Honor. En esta part de l’esdeveniment es comptarà amb la música en directe del tabal i dolçaina. I després tindrà lloc un gran sopar amb tots els grups participants i assistents que ho desitgen.