Ja pots contrar la col·lecció Vives i Marí Alta Costura Tardor/Hivern 2018-19

0
577

Encara que la nostra fàbrica és famosa principalment per la seua producció de espolines i teixits de seda dedicats a la indumentària Valenciana, hi ha una producció paral·lela de teixits d’alta qualitat dedicada a l’alta costura.

A principis del segle XXI, la companyia va decidir incorporar el departament de núvia, alta costura i prêt-à-porter. Ja en aquesta primera fase es va passar d’una empresa familiar a una organització moderna, suficientment competent com per a cooperar amb les signatures més importants de la moda a Espanya. Posteriorment, va iniciar les seues primeres vendes a l’exterior, consolidant-se en l’actualitat com una companyia reconeguda que marca tendència en el món de la moda.

Els teixits de jacquard i organzes en seda i mixt/seda, els brodats i els teixits llisos configuren la nostra col·lecció, creada i desenvolupada, essencialment, amb la col·laboració dels millors estudis de disseny i teixidors italians.

El maridatge entre harmonia, distinció, creativitat, qualitat i disseny, es fusionen en els nostres teixits, atorgant-los exclusivitat, capacitat de canvi segons el ritme de les noves tendències i, òbviament, adaptació a les necessitats de cada client.
Més info: www.vivesymari.com