La Crida i la Cavalcada del Ninot infantil inicien les Falles de Torrent

0
325

Un cap de setmana intens on més de dos mil fallers donaran demà la benvinguda oficial a la festa josefina en la Crida.

A només 24 hores de donar la benvinguda oficial a les Falles de 2017, els carrers de la ciutat de Torrent ja estan engalanats per a començar els grans dies de festa. Demà a les 20.00 hores, la Torre serà l’escenari de la Crida, acte on les màximes representants, Carmen Sirvent i Paula Giménez, juntament amb les seues Corts d’Honor, cridaran la frase més esperada per als fallers i falleres: “Torrentins i torrentines, ja estem en Falles”.

Un acte que congrega les 29 comissions de la localitat als peus del nostre emblema històric i on els colors, la música de les xarangues i l’emoció de tots els representants fallers inunden la plaça Major. A més, serà l’alcalde, Jesús Ros, l’encarregat de donar les claus de la ciutat a les Falleres Majors i de donar també la benvinguda a la festa a tots els veïns de la localitat.

Diumenge, els actes continuen amb la Cavalcada del Ninot infantil, on els xiquets seran el protagonistes de la desfilada. L’avinguda al Vedat s’omplirà de màgia, color, fantasia i balls amb les disfresses dels menuts a partir de les 10.30 hores. Els primers actes oficials de les falles de 2017 continuaran el pròxim dimecres, 1 de març, amb la inauguració de l’exposició del Ninot.