1000 pessebres en honor a Fray Conrado

0
699

La mostra de pessebres amb material de deixalla que va iniciar fra Conrado obri a València amb mil naixements.
L’Associació Fra Conrado- Amics de sant Antonio ha inaugurat aquest matí l’exposició de pessebres realitzats amb materials de deixalla situada en el convent de San José de València. La mostra, composta per prop de mil pessebres, ha sigut beneïda pel bisbe auxiliar de València monsenyor Esteban Escudero després de la celebració d’una eucaristia.

Posteriorment, el saló d’actes del convent ha acollit una actuació poètic-musical del grup artístic “Paraules”, segons Fernando Sánchez , president de l’associació.

Igualment, s’ha presentat el calendari de 2018 elaborat per l’associació entorn d’una frase que el seu fundador, el religiós Conrado Estruch, mort en 2015, pronunciava en nombroses ocasions: “La meua única herència és la providència que Déu em dóna. Confieu en ella”.
L’exposició es pot visitar en el soterrani i en el saló d’actes del convent dels Capuchinos en el carrer Cirilo Amorós, 67, de València, i romandrà oberta fins a esgotar els pessebres, en horari d’11 a 13:30 hores i de 17 a 19:30 hores.
Els naixements estan elaborats amb diferents tipus de materials de deixalla, com a fustes, pinyes, ous o suros seguint la tradició de fra Conrado que va iniciar fa més de 20 anys per a arreplegar donatius per a famílies sense recursos.
Els visitants poden adquirir els naixements a canvi d’un donatiu, que serà destinat a l’atenció de més de 200 famílies valencianes sense recursos, a la Casa Bressol Sant Isabel, al Cottolengo del Pare Alegre, a l’associació per a la Defensa de la Vida Provida, al menjador San José de Benimaclet i a missioners de l’ordre capuchina en diferents països.