7 Televalencia i Vive Las Fallas celebren la II Gal·la Homenatge als Indumentaristes

0
328

7 Televalencia i Vive las Fallas, van celebrar dijous passat la segona Gal·la Homenatge als Indumentaristes.

De nou, l’Alqueria Barraques de Lluna, seu de la Federació de Falles Benicalap- Campanar, va acollir aquesta trobada que s’ha convertit ja en un referent dins del món de la indumentària.

Una nit preparada per a homenatjar els vertaders protagonistes de la nit, els indumentaristes (orfebres, cinceladors, sabaters…)  que no van voler faltar al merescut homenatge que els va oferir José González i en la qual no va faltar el mínim detall.

La nota musical, va ser a càrrec del del cantant valencià, Emilio Només, que va interpretar diverses cançons del seu repertori com València, Veles d’Amistat o el tema Resistiré;  i a més no va faltar la màgia i la il·lusió,  del mag G. Alexander.

A la cita no van faltar diferents personalitats del món de la política, així com de la societat valenciana i del món faller, que van ressaltar la importància que té el poder reconèixer la gran labor que realitzen dia a dia els indumentaristes en el món de la festa.

Un any més, un èxit de convocatòria i d’assistència en una gala que s’ha convertit ja en una de les cites ineludibles dins del calendari festiu de la ciutat de València.