Las Falles Rascanya presenten els esbossos 2019

0
366

El Monestir de Sant Miquel dels Reis va ser l’espai escollit per a la presentació.

El passat diumenge, 2 de desembre, les 20 falles que integren l’Agrupació Rascanya es reuniren en el Monestir de Sant Miquel dels Reis per exhibir els esbossos de les falles infantils i grans que envairan el barri el pròxim mes de març.

La primera part de la presentació, conduïda per la Fallera Major de València de 2016, Alicia Moreno, va tenir lloc a l’interior de l’Església del monestir. Els màxims representants de cada falla es van pujar a l’escenari acompanyats dels seus artistes fallers per presentar-se en l’escena pública.

Diego García, president de l’agrupació, va voler dedicar unes paraules a tots els xiquets i les xiquetes que formen part del col·lectiu faller. El president els va animar a que s’involucraren en la festa en totes les seues vessants. Després d0una foto de grup, es va procedir a la segona part de la presentació. Així, els representants van fer un recorregut pels esbossos de les 20 falles que es trobaven exposats al Claustre del monestir. A continuació, els representants i els artistes se situaren al costat dels seus respectius esbossos per a atendre als assistents que s’interessaven per conéixer-los.

Les Falleres Majors de València, Marina Civera i Sara Larrzábal, van acudir a la presentació acompanyades de les seues Corts d’Honor. Totes elles van conéixer, de primera mà, les característiques de cada monument. Per a concloure l’exposició, els assistents van poder gaudir d’un vi d’honor.

Fotografies: Josep V. Zaragoza