La Federació de les Fogueres de Sant Joan i l’Hèrcules C.F signen un acord de col·laboració

0
289

Les Fogueres de Sant Joan i l’Hèrcules d’Alacant C.F han signat un conveni batejat com ‘Junts Fem Terreta’. L’acord facilita entrades als xiquets de les comissions, organitza visites guiades en l’estadi i manté el premi a la comissió més herculana i al millor ninot sobre l’Hèrcules.

L’objectiu del conveni és que totes dues entitats col·laboren i promocionen les seues activitats. L’Hèrcules, en la seua política d’obrir el club a la ciutat, entén que les Fogueres de Sant Joan i el club són part fonamental d’Alacant i la seua societat. L’acord facilita, a més, que els xiquets de les Fogueres visiten el Ric Pérez en dies de partit. Aquesta temporada es realitzarà una ‘Dia de les Fogueres amb l’Hèrcules’ en el qual es dedicarà un partit oficial d’aquesta temporada a les Fogueres.

A més, s’atorgarà un premi a la comissió més herculana; aquest guardó reconeix la millor acció o activitat de promoció de l’Hèrcules, tant dins com fora de l’estadi. El club lliurarà també premis als millors ninots i portaladas al·legòrics a persones o fets rellevants a la història de l’Hèrcules.

El president de l’Hèrcules, Carlos Parodi i la presidenta de la Federació de les Fogueres de Sant Joan, Antonia Martín-Zarco, van signar l’acord en les oficines de l’estadi José Rico Pérez, en un acte on van estar presents la bellesa del foc d’Alacant, Isabel Bartual, i la bellesa del foc infantil d’Alacant, Noelia Vinal, al costat del director esportiu, Javier Portillo.