Actualitat Fallera presenta el seu Anuari 2018

0
190

Actualitat Fallera va reunir en el Saló Forsañ de Massanassa, a autoritats, personalitats del món faller i molts amics en la festa d’inici de temporada. La ‘rentrée’ va ser el punt de trobada del món de la festa i l’esdeveniment triat per a presentar l’Anuari 2018, el que fa setze en els 25 anys d’existència de la capçalera.

El director fundador de AF, Braulio Torralba, va donar la benvinguda als presents i va voler tenir paraules molt especials per a tots els que componen la gran família d’aquesta publicació, la qual celebra les seues noces de plata en enguany 2018.

Les Falleres Majors de València, Rocío Gil Uncio i Daniela Gómez dels Àngels, van rebre els primers exemplars del volum que resumeix 365 dies de festa del foc. Les màximes representants de la festa van revelar quin seria el moment a subratllar del seu regnat. Daniela va triar la Crida des de les Torres de Serrans i Rocío l’instant de pujar al camarín per a besar la imatge de la Mare de Deu dels Desamparats.

En aquest acte també es va fer lliurament del Premi Emilio Polo Besalduch a l’article d’opinió més incisiu. El guardó, lliurat per Torralba al costat de l’esposa i fills del nostre recordat company, ha recaigut en aquesta primera edició en el text escrit per Alberto García Iranzo, president de la falla Salamanca-Conde d’Altea.

Entre el públic assistent a aquesta festa d’inici de la temporada fallera cal destacar la presència del regidor de Relacions amb els Mitjans, Carlos Galiana; l’edil popular Félix Crespo; Amparo Picó, edil del Grup Municipal Ciutadans; Pilar Bernabé, secretària de Cultura Festiva del PSPV de València; els assessors municipals Juan Pedro Gómez i Paco Varea; Pilar Calabuig, component del Consell Rector de JCF pel Grup Municipal Socialista; Javier Tejero, vicepresident 1º de JCF; Jesús Hernández Malnoms, president de la Interagrupación de Falles de València; Francisco Romero, president de la Federació de Falles de 1ªA i Vicente Chaveli, president del Gremi Provincial d’Artistes Fallers de Borriana, entre uns altres.