Marta Albors va ser exaltada com a Fallera Major 2018 de Sevilla-Dénia

0
577

La comissió de la falla dels carrers Sevilla, Dénia i Germanies va realitzar el dissabte 3 de febrer, la solemne presentació de la seua Fallera Major 2018, la senyoreta  Marta Albors i Lagardera a la Sala Russafa de València.

Per a l’ocasió, les i els components de la comissió van posar en escena una representació especial anomenada “40 aniversari”. Una posada en escena que la comissió va buscar que fora del gust de la seua Fallera Major i en la que es van representar diferents escenes de presentacions fetes per la Falla en anys anteriors. 

Tot baix la direcció de Carlos Galiana en una vesprada en la que no va faltar la comèdia, l’humor àcid i els balls que tant caracteritza les nostres presentacions.

En poc més d’hora i mitja les falleres i fallers de la comissió exaltaren a la que és la seua representant per a aquest exercici Marta, que visiblement emocionada, va rebre la seua banda acreditativa de mans del seu pare Toni Albors per deferència del President Andrés García García. La van acompanyar els màxims representants infantils de la comissió Aroa Martínez Ayala i Jorge Galiana Moreno que la setmana que ve celebraran la seua presentació.

També vam contar amb la presencia de Rocío Gil Uncio, Fallera Major de València 2018 i la seua Cort d’Honor.