Adrià González repetix triomf en el IV Concurs de Fotografia Sueca en Falles

0
356

La IV edició del Concurs de Fotografia Sueca en Falles ja coneix el seu guanyador.

El jurat del certamen, organitzat per la Falla Bernat Alinyo de Sueca en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca, ha decidit tornar a atorgar el màxim guardó, per segona vegada consecutiva, a Adrià González que s’ha fet amb el primer premi amb la seua obra “Miradas”.

Enguany s’han presentat més de quaranta instantànies que arrepleguen i immortaliltzen multitud de moments de les Falles en Sueca. El segon i tercer guardó han sigut en esta ocasió per a les obres “Amb tu des de la distànciaa”, de Carlos Laguna, i “Ja venen?”, de Llig Ferrer, respectivament. Casualment, ambdós van resultar guardonats també en l’última edició, a pesar que en l’orde invers. Cal destacar que els tres guardonats formen part del col·lectiu Amics de la Cambra de Sueca.

El jurat ha sigut presidit pel mateix regidor de Cultura, Vicent Baldoví i en l’elecció dels guanyadors han participat Francesc Vera, professor de fotografia de la Facultat de Belles arts; Nicolás Llorens, Director d’Espai d’Art Fotogràfic de València; Pep Aparisi, coordinador de FotoespaiGandia i Gemma Ros, fotògrafa i representant de la Junta Local Fallera de Sueca.

Les fotografies guanyadores i una selecció de la resta de treballs que s’han presentat al concurs, podran visitar-se en la mostra que acull l’Espai Clars de la Sala d’exposicions Els Porxets de Sueca fins a diumenge que ve 16 d’octubre.