Agustín i Amaia participen en la Passarel·la Algemesí 2017

0
319

Un any més, la firma d’orfebreria Agustín i Amaia es va vestir de gala per a rebre a la novena edició de Passarel·la Algemesí. Un acte que se celebra en la Plaça Major i en la que tots els comerços que participen mostren les tendències que es veuran per a la nova temporada 2017-2018.

Cada any és diferent i cada any té la seua circumstància i en esta edició la firma agraïx a Débora “Perruquería Débora Campos” per motivar-los perquè estigueren enguany presents junt amb ella.

Agustín i Amaia van comptar amb tres models d’excepció Irene Esteve, Lluïa Benito i Paula Sánchez, junt amb l’equip incansable de Débora al complet, Marisa, Patri i Andrea i la maquilladora Mónica Castell Sanfelix que els dió una brillantor especial.

Irene va lluir un adreç cisellat i repujat muntat en nacre natural, amb pedra central de 14 x 10 i terminació de tres comptes de nacre de 9 mm rematada amb unes casquilles calades. La “joia” de dos cossos. Tot això combinat amb vidre de Swarovski i acabat en rodi.

Al coll un collar de tres tires de nacre de 9 mm amb medalló central de nacre natural amb verge incrustada en el centre. En les mans portava dos polseres articulades combinades en nacre i vidre de Swarovski.

Lucia va lluir un adreç model girant-les muntat en nacre natural i vidre de Swarovski xapat en or. Al coll un collaret del joc amb motiu centrals i comptes de nacre de 9 mm encastades amb casquilles.

En les mans portava dos complements diferents, en la dreta portava una polsera amb motiu centrals i comptes de nacre de 9 mm encastades en casquillas i en l’esquerra lluïa una polsera de 4 voltes de comptes de nacre natural de 8 mm.

Paula va lluir un guarniment ametlat amb ornamentació vegetal muntat en ametista i vidre de Swarovski i acabat en rodi. Tota una llampada de llum, ja que el guarniment consta de 1035 pedres, totes elles muntades a mà.

En les mans va lluir uns braçalets de la nostra col·lecció de joieria en plata muntat amb zirconites encastades.

Un autèntic luxe per als sentits!

Fotos: Aidoru Design