Xaume Torrent és l’artista de la comissió Joaquín Navarro – Carrícola

0
7

L’artista faller Xaume Torrent serà el responsable de crear tant el monument gran com l’infantil de la comissió Joaquín Navarro – Carrícola, del Sector La Creu Coberta, per primera vegada en la seua història.

El jove creador natural de la localitat valenciana de Quart de Poblet arriba amb la intenció de deixar el seu segell en l’associació presidida per segon any consecutiu per Alejandro Escartí.

Xaume Torrent es va mostrar molt content per la confiança depositada per a este nou exercici: “Només tinc paraules d’agraïment cap a la falla Joaquín Navarro – Escartí per haver apostat per mi per al nou any que culminarà al març de 2018”. “El fet de que la comissió m’haja triat és una gran responsabilitat. De fet, estem segurs que els projectes presentats per a ambdós monuments cridaran molt l’atenció de veïns i fallers”, va agregar Torrent.

Xaume Torrent, de moment, ja ha firmat els contractes per a plantar en les falles Conchita Piquer – Monestir de Poblet, Marqués de Car – Doctor Chiarri i Poeta Llorente – Baró de Càrcer.