Així va ser el lliurament de premis del concurs de pessebres 2021

0
219
Fotógrafa: Noli García
El dissabte 18 de desembre, en la Plaça de la Creu del Canyamelar a les 19.00 hores, va tenir lloc el lliurament dels Premis del Concurs de Pessebres 2021 de la Federació Agrupació Fallis Marítim.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de la Fallera Major Infantil de València 2022, Nerea López Maestre, al costat de la seva Cort d’Honor, acompanyades per la Vicepresidenta de JCF, Amparo Sospedra. En aquest sentit, l’acte es va iniciar amb el lliurament del detall acreditatiu a la nena guanyadora del Concurs de Targetes de Nadal de l’Agrupació, Daniela Font Igual, fallera de 10 anys de la Falla Progrés-Teatre de la Marina.

Es va reconèixer i va agrair la labor realitzada pel Jurat, format per Da Cristina Martínez Gras, Jurat de Pessebres de JCF en diverses categories, Sr. José Fuster Abaunza, Jurat de Pessebres de JCF i de l’Agrupació de Falles de Ruzafa en diverses categories i Sr. Juan José Serrano Ferrer, pertanyent a l’Associació de Belenistas
de València.

Els pessebres van ser realitzats per les Comissions agrupades que han participat en alguna de les seves dues modalitats, tradicionals i de lliure disseny. Així mateix, l’acte va comptar amb l’actuació del Cor de l’Escola de Música “Santa Cecilia del Grau”, dirigit pel seu Director, Jordi Ases, el qual va oferir un recital de nadales al costat de l’arbre de nadal de la plaça instal·lat per l’Ajuntament de València.