Alboraia presenta el programa de les Festes del Carme 2017 de Port Saplaya

0
570

Actuacions artístiques, jocs i competicions per als xiquets i la tradicional processó marinera componen l’esdeveniment

Port Saplaya, una de les zones costaneres d’Alboraia, acollirà pròximament les Festes del Carme 2017. Per aquest motiu, l’Ajuntament de la localitat de l’Horta Nord ha donat a conéixer el programa complet d’activitats que es duran a terme durant els tres dies de la celebració.

Per al divendres, 14 de juliol, els veïns podran participar en un concurs de paelles a les 18.30 hores en la Plaça de la Senyoria. Seguidament, la falla Port Saplaya posarà en marxa una sessió de Play-Backs, Karaoke i Acudits en el mateix lloc. Els amants de l’univers i els més curiosos podran gaudir d’una observació astronòmica en el Passeig Marítim Sud de Port Saplaya, una vegada que la nit enfosquisca el cel, a les 22.00 hores, baix l’organització de l’Escola Valenciana d’Astronomia. El final de la jornada ho marcarà l’actuació del grup musical Old School a partir de les 23.30 hores, de nou en la Plaça de la Senyoria.

Precisament, aquest últim lloc serà l’epicentre de totes les activitats preparades per al dissabte, 15 de juliol. D’aquesta manera, els veïns gaudiran d’un mercat temàtic de moros i cristians a les 11.00 hores, dues faccions que realitzaran un recorregut ja a la vesprada, a les 20.00 hores. Per als més xicotets de la casa, a partir de les 17.30 hores podran acudir als inflables i els jocs gegants. En aquesta ocasió, el dia tancarà amb una actuació de l’Estudi JR Musical i una Discomóvil, a partir de les 22.00 hores.

Esport i moda obriran l’últim dia de les Festes del Carme 2017. Un campionat de futbol sala tindrà lloc a les 10.00 hores en la instal·lació esportiva municipal Pool Beach, mentre que a les 11.00 hores es durà a terme una desfilada de moda de gos en la plaça de la Senyoria, seguit d’una cucanya dues hores més tard.

Ja a la vesprada, els xiquets competiran en unes olimpíades infantils que ha organitzat la falla Port Saplaya en la zona nord a les 18.00 hores. La capella de Port Saplaya celebrarà una missa a les 20.00 hores i al seu terme, entorn de les 21.00 hores, es realitzara la tradicional processó marinera. Les Festes del Carme 2017 acabaran amb una actuació flamenca i una actuació de Chuchín Ibánez, ambdues en la Plaça de la Senyoria.

Cal destacar que serà necessària la inscripció en la Falla Port Saplaya per al concurs de paelles, cucanyes i olimpíades, així com per al campionat de futbol sala. S’haurà de fer abans del dimecres, 12 de juliol.