Alboraia reparteix els premis dels monuments fallers

0
608

La Junta Local Fallera, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alboraia, va lliurar ahir els premis als monuments fallers. Les 7 comissions que componen la tradició de les festes josefines en la localitat es van reunir durant la vesprada del 16 de març en la Plaça del Carmen del municipi per a rebre el reconeixement al seu esforç de les mans de l’alcalde d’Alboraia i president de la Junta Local Fallera, Miguel Cavaría, i del vicepresident, Gonzalo Albert Cañizares.

Calvet i Rei en Jaume van ser les grans vencedores d’aquest any. El jurat, compost per la presidenta María José Ferro García i les vocals Andrea Pla Constancio i Laura Bartual Jiménez, va atorgar el primer premi a la falla gran de la comissió Calvet, mentre que la Falla Rei En Jaume va aconseguir destacar amb la seua proposta infantil, fent-se amb el primer premi d’aquest rang.

El segon i tercer premi de la categoria major van ser a parar a la Falla Palmaret i la Falla Rei En Jaume, respectivament. La classificació infantil es va completar amb la Falla Calvet en segon lloc i la Falla del Poble com a tercera guanyadora.

La Falla Calvet es va portar un tercer premi, gràcies a l’enginy del qual va fer gala en el monument infantil. Els reconeixements per gràcia, simpatia i innovació van anar a parar a les falles El Palmaret, Port Saplaya i Patacona-Camí de Vera, respectivament.

Veïns i fallers de la localitat van comptar amb una recompensa més gràcies a la primera edició del campionat de jocs organitzat per la Junta Local Fallera en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alboraia. A l’escenari van pujar per a rebre el primer premi Emi Yagüe Bru i Amparo Beltrán Bernet, de la Falla Miracle, Nou i Cabanyal, pel parchís; Vicente Lleó Jiménez i Rafa Escrits Albentosa, de la Falla del Poble, pel dòmino; i Iván Saiz Martinez i José Martínez Moreno, de la Falla Calvet, pel truc.