Els actes fallers prenen el comandament del tràfic en el centre de València

0
474

El Centre de Gestió de Trànsit prepara un dispositiu especial per al cap de setmana que també afectarà als vianants del barri de Russafa.

Actes com l’encès de llums, les diferents mascletaes o la I Volta a peu Runners Ciutat de València afectaran este cap de setmana al trànsit de persones i vehicles.

Dins de la programació de les Falles 2018, el divendres 9 de març a les 20:00 hores està previst que s’inauguren les llums de la Falla Sueca i a les 21:00 hores les de la Falla Cuba. A partir de les 18:00 hores de la vesprada començaran les restriccions i la vigilància sobre el trànsit per l’aglomeració de persones.

Pel que fa al dissabte 10, tindràn lloc els talls habituals per la mascletà, de 12:00 hores a 14:30 hores i l’acte de Plantà de la Falla de l’Ajuntament a les 17:00 hores, implicarà el tall al trànsit entre el carrer de la Sang i Periodista Azzati a partir de les 16:00 hores, que podria allargar-se segons la quantitat de gent. Finalment, tindrà lloc la mascletà nocturna a les 00:00 hores a la plaça de l’Ajuntament que suposaran talls al trànsit per albergar-la dos hores abans, i que es podria solapar amb el tancament de la vesprada.

Per a diumenge 11 de març, està prevista la I Volta a Peu Runners Ciutat de València a les 09:00 horas, primera prova esportiva que es desenvolupa per asfalt i per l’arena de la platja amb uns 5.570 metres de longitud. El recorregut de la volta, de 09:00 hores a 10:20 hores, i les proves infantils, de 10:20 hores a 11:30 hores, és: carrer de J. J. Dómine, on el muntatge de l’eixida té lloc de 06:00 hores a 08:30 hores, plaça de l’Armada Espanyola, carrer del Doctor Marcos Sopena, Eugènia Vinyes, carrer de Pavia i Passeig Marítim direcció Alboraia.

La Cavalcada del Patrimoni, organitzada per la Regidoria de Cultura Festiva, tindrà lloc a les 18:00 hores del diumenge i farà el següent itinerari: eixida de la Plaça del Mercat Central (davant de la Llotja), avinguda de Maria Cristina, plaça de l’Ajuntament de València i Marquès de Sotelo, amb final a l’altura de l’Institut Lluís Vives sobre les 21:00 hores.