Aldaia es despedeix de la seua regidora de Falles

0
1003

La regidora d’Educació, Falles i Comerç d’Aldaia, María José Carcelén, va faltar el divendres 24 de gener desprès de lluitar durant molts mesos contra una malaltia, que no la va apartar del seu treball ni de les seues funcions com regidora. Una dóna valenta que romandrà en el record de tots els familiars, amics i companys.

María José Carcelén, nascuda a Aldaia en 1971, va treballar com a educadora i en la seua vocació de servei públic va formar part del grup municipal socialista des de fa tres mandats. Però, ella sempre ha sigut una persona molt reconeguda en el món faller d’Aldaia formant part d’aquest col·lectiu tota la seua vida, a través de la comissió de la Falla Colònia, i des de 2015 treballant braç a braç amb tota la Junta Local Fallera. A més de ser fallera major, María José ha participat en moltes activitats de la comissió, en especial, en el grup de Play-Backs. 

D’aquest mode, l’Ajuntament d’Aldaia ha decretat tres dies de dol per la defunció de la seua estimada veïna i regidora de Falles, Educació i Comerç María José Carcelén. “Una dona lliurada al nostre poble, cultura i tradicions, especialment implicada amb el món de les falles des del seu naixement”.

Des d’aquest mitjà, volem traslladar les seues més sentides condolences a la família, amics i a tota la localitat en un dolorós dia en què les banderes onegen a mitja asta.