Torna el Picaeta Fest en 2018

0
651

Un concurs, organitzat per l’Agrupació Falles Centre, que combina gastronomia, música i germanor entre les comissions falleres.

L’Agrupació Falles Centre arranca el 2018 amb la seua participació en la Cavalcada de Reyes Mags i amb el exitós Picaeta Fest. La pròxima cita serà aquest diumenge en la Falla Ferroviària. Les següents i tots els detalls ho expliquen en 7 Televalencia, en el programa ‘Vive la Fallas’, els vicepresidents del col·lectiu Ignacio Sebastià i Òscar Mollá.

Tal com destaquen, es tracta d’una activitat que combina gastronomia, música i germanor entre les comissions falleres, però oberta a tots els ciutadans que vulguen acostar-se. I baix aquest concepte, des del dia 1 d’octubre i fins a febrer, cada diumenge, una comissió fallera organitza en el seu casal una trobada amb música en directe, alguna sorpresa i la varietat de tapes realitzades pels i les “manetes” de la falla.

Serà el 18 del pròxim mes quan es farà el lliurament de premis a la millor tapa, la més original i la més dolça de la segona edició del Picaeta *Fest, que està sent un èxit. De fet, al voltant de 250 persones gaudeixen cada últim dia de la setmana de les tapes preparades pels cuiners fallers. En total i fins al moment, s’han elaborat unes 8.000; totes amb productes 100% valencians.