Alacant proclama la bellesa del foc infantil d’Alacant i els seues dames d’honor

0
190

La plaça de l’Ajuntament d’Alacant va tornar ahir a ser el lloc escollit per a celebrar la proclamació oficial de la bellesa del foc infantil d’Alacant i els seues dames d’honor.

Durate l’acte es va desvetlar un dels secrets millor guardats, el color del espolín de la màxima representant infantil dels Fogueres 2018: una joia en rosa bebè que acompanyarà a Andrea de la Canella durant tot el seu regnat. El dibuix, és el mateix que van estrenar el passat any els belleses del foc. Conchi Beneyto ha sigut l’encarregada d’elaborar els vestits de núvia alacantina que vestiran les set xiquetes. Els dames d’honor van lluir les seues faldilles oficials en un blava badia, totes elles de l’empresa Vius i Marí.

El subdelegat de Govern, José Miguel Saval, va anar el mantenedor de l’acte i en el seu discurs va mostrar al públic com són les set xiquetes. També van voler acompanyar a Andrea i les seues dames l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, qui va imposar la banda a la bellesa del foc infantil, i membres de la Corporació Municipal.

Imatges cedides per Simarro Fotografia