Alicia Moreno protagonitzarà una gran dansà solidària per La Llotja

0
233

L’esdeveniment s’emmarca en els Jocs Solidaris que organitza la falla Plaça Doctor Collado i estarà protagonitzat per la Fallera Major de València 2016 i la seua Cort d’Honor.

La comissió ha recaptat 49.012 euros per a centres ocupacionals de discapacitats en les seues 18 edicions dels Jocs Solidaris

La Falla Plaça Dr. Collado celebrarà diumenge que ve dia 14 de maig de 10:00 a 13:30 hores els XIX JOCS SOLIDARIS a benefici de sis Centres Ocupacionals de discapacitats psíquics de la província de València (C.O. La Torre-Valencia, C.O. Llum Verde-Valencia, C.O. Els Serranos-Villar de l’Arquebisbe, C.O. Koynos-Godella, C.O. Tola-Silla i Associació Bona Gent-Valencia).

Un dels moments més destacats de la jornada serà la dansà que protagonitzarà a partir de les 12:30 hores la Fallera Major de València de 2016, Alicia Moreno, junt amb la seua Cort d’Honor, junt amb diversos membres d’esta centenària comissió, els hòmens que ballaran amb elles i Valçaina. El ball arrancarà en la plaça de la Companyia, a esquena de la Llotja, i des d’allí avançarà junt amb el monument fins la plaça Doctor Collado.

La programació dels Jocs Solidaris arrancarà a les 10:00 hores, amb la inauguració per part de les falleres majors de la comissió, Ramona Riedener i Ainhoa Lloris i pel president, Toni Fagoaga. A partir d’eixe moment, quedarà obert un mercat ambulant, en el que cada centre ocupacional muntarà un lloc on posaran a la venda els articles que de forma artesana realitzen els seus alumnes.

A més, quedaran oberts el bar solidari amb preus populars i la tómbola, tot organitzat per la falla Doctor Collado a benefici dels centres. En la mencionada tómbola se sortejaran regals donats pels comerços del barri i per diferents entitats, entre els que destaquen camisetes el Llevant UD.

Paral·lelament, hi haurà tot tipus de jocs per als més menuts organitzats per Creu Roja amb la delegació d’infantils de la falla. A més, tindran lloc els esdeveniments següents:
11 h.: Actuació del grup de ball de la falla Palmar-te Alboraia
11:45 h.: Actuació de l’associació cultural Valçaina
12:30 h.: Dansà protagonitzada per la Fallera Major de València 2016, Alicia Moreno, i la seua Cort d’Honor