‘El xicotet príncep’ protagonista aquestes Falles 2018

0
174

Miguel H signa el projecte que porta per lema ‘El xicotet príncep’
És el moment més esperat pels petits del món faller, però també pels majors per contemplar, amb diferent perspectiva, el treball que els artistes han realitzat en els seus tallers durant els últims mesos. Miguel H signa la falla que es planta a la plaça de l’Ajuntament i que porta per lema ‘El xicotet príncep’, un homenatge pels 75 anys de ‘El Petit Príncep’. Segons ha informat el propi Consistori, la falla municipal infantil comptarà amb moviment, visites guiades i serà interactiva.

Així, els visitants de la falla infantil municipal podran ‘jugar’ amb l’obra de Miguel H ja que comptarà amb un planetari en el qual, mitjançant un mecanisme situat fora de la falla, es podrà canviar la posició dels diferents planetes. A més d’aquesta novetat, la falla municipal infantil es podrà visitar amb un monitor. Serà els dies 15, 16 i 18 de 9.30 a 12.30 hores i els dies 15, 17 i 18 de 16.30 a 20.30 hores.
La falla disposarà d’un punt accessible, on es podrà llegir l’explicació en **braille, gràcies a la col·laboració de l’ONZE; uns codis QR que permetran l’accés a l’explicació en diversos idiomes, com per exemple el valencià, el castellà, el francès, l’anglès, l’italià i l’alemany; i llengua de signes, amb la col·laboració de FESORD