Amstel desenrotlla una sèrie d’accions al voltant de l’himne foguerer “La manta al coll”

0
268

En les Fogueres del 2017, Amstel posarà en marxa una sèrie d’accions al voltant d’esta cançó tan autènticament ‘foguerera’, invitant els alacantins a recuperar la tradició que es reflectix en el seu tornada: anar a la platja del Postiguet amb la manta al coll i el cabasset.
“Per a començar, tots els alacantins que vullguen sumar-se a la reivindicació d’este himne tan propi de la ciutat i de les seues festes, podran portar-ho amb si, literalment, ja que hem creat una col·lecció de polseres que en el seu teixit al·ludixen a la tornada de la cançón”, va comentar Alejandro Rodríguez, Mànager de Relacions Institucionals Llevant d’HEINEKEN Espanya.

Per a aconseguir una de les milers de polseres amb diversos dissenys distints, el 8 de juny es posa en marxa una promoció en els bars i restaurants de la ciutat. Fins a esgotar existències, a partir del 19 de juny es podrà arreplegar realitzar el canvie en la Casa de la Festa (c/Bailén 20) i en la Terrassa Sotelo (Plaça Calvo Sotelo s/n). Amb cada terç de la gamma Amstel (Amstel Or, Amstel 100%, Amstel Radler i Amstel 0,0), el barista entregarà un bo. Reunint 4 i presentant el DNI, els majors de 18 anys podran retirar la seua polsera (establint-se un màxim de 6 polseres per persona i dia).