Aquests són els millors llocs per a aparcar en Falles

0
521

València dóna el tret d’eixida a les Falles. Encara que encara cal esperar per a la festa gran, cada dia serà més complicat aparcar a la ciutat. Amb més de 300 monuments i prop de 240 carpes, deixar el cotxe a València és una missió miraculosa.

Mancant conèixer quins seran els talls de trànsit sí avancem on serà millor aparcar en Falles. Basant-nos en les recomanacions de l’Ajuntament per a les Falles de 2019 podem establir quatre zones d’aparcament a la ciutat. Arribar a cadascuna d’elles depèn de la zona d’accés per la qual s’entre. A més, cal recordar que s’eliminarà pròximament el pagament de zona blava.

ACCÉS DES DE LA V-21

Si s’accedeix des de la carretera de Castelló, recomanem deixar el vehicle en la zona de Tarongers i la UPV. També hi ha l’opció d’estacionar en el pàrquing Martí Grajales-Mercat del Cabanyal (pròxim a l’estació del Cabanyal),el de J.J. Dómine (en la plaça de l’Armada Espanyola amb l’avinguda del Port), el de Viñes (a Eugènia Viñes amb el Passeig de Neptú) o el de Veges-los e Vents. Des d’ací és possible desplaçar-se al centre en metre o autobús.

Altres aparcaments són el de Primacial Reig amb avinguda Catalunya; el de Xile amb l’avinguda d’Aragó o el de Severo Ochoa, a pesar que solen ocupar-se amb major rapidesa.

ACCÉS DES DE LA V-31

Si entreu des de la Pista de Silla el millor és aparcar per Germans Maristes i l’avinguda Antonio Ferrandis. D’altra banda, està l’opció del pàrquing del Dr. Waksman. Aquest està molt pròxim a Russafa però sol ocupar-se amb rapidesa.

ACCÉS DES DE LA A-3

La zona habilitada és la que envolta Tres Forques, Tres Encreuaments i Campos Crespo. El pàrquing disponible és el de l’Hospital General.

ACCÉS DES DE LA CV-35

Des de la Pista d’Ademús és recomanable la zona de l’avinguda del Mestre Rodrigo. També existeix l’opció d’aparcar per l’Avinguda Corts Valencianes o el barri de Campanar. Quant als pàrquings, trobem el de Godelleta-Pio XII i també el del Parc de Capçalera.