Rocío i Desirée, Falleres Majors 2017 de Vicente Mortes

0
438

Dissabte passat 15 d’octubre, la comissió de la Falla Vicente Mortes i Adjts de Paterna, va celebrar la proclamació de les seues Falleres Majors, Rocío i Desirée per a les falles del 2017.

L’acte va començar amb l’entrada dels quatre membres de la Junta Gestora, formada pels Co-presidents: Pepa Ripoll, Sergio Pla, Remedios Sánchez i Demetrio Sánchez. els quals van rebre a les representants de la comissió per a aquest exercici, sent abrigallades per tota la seua comissió així com per les Falleres Majors de Paterna, Estefanía Bueno i Claudia Alacreu, les seues Corts d’Honor, el President de la Federació JLFP, Goyo, i per les Falleres Majors i Presidents de comissions amigues que van ser convidades, que van assistir per a així acompanyar a les màximes representants en aquest acte tan important per a elles.

Tots junts van presenciar com van ser proclamades de forma oficial, amb la imposició de la caramba de la comissió, la qual, les acredita com a Falleres Majors 2017, a Desirée Calero i Blanco, com a Fallera Major Infantil, i a Rocío Sánchez i Jordán, com a Fallera Major, per a acabar amb un discurs molt emotiu d’agraïment a tots els assistents.

A continuació en finalitzar l’acte de proclamació, va tenir lloc la presentació d’Esbossos i posterior signatura de contracte, on enguany, la comissió canvia d’artistes en tots dos monuments i es torna a comptar amb el mestre artesà Raúl Sebastián i Falaguera, amb el qual la comissió ja havia treballat amb anterioritat i una vegada més apostant per artistes nóvels, fitxant al jove prometedor José Campillo i Quiles.

Es va començar amb l’Esbós Infantil, ja que per motius personals, l’artista infantil, José Campillo, el qual plantarà per primera vegada amb Mortes, no va poder assistir a l’acte, però on va fer arribar als presents, perquè es llegira, les seues disculpes i un resum del que va a ser el monument infantil, que porta per lema “*Kung-fu Mortes”.

Raúl Sebastián, per la seua banda i on amb el seu bon treball, torna a assumir el repte de plantar falla amb Mortes i sota el lema de “A passar per l’Aro” ens va donar la seua visió a través de la crítica i l’enginy, tenint com a personatge central al mític “Gollum” del senyor dels Anells.

Va finalitzar l’acte brindant tots els assistents per unes felices Falles 2017, plenes d’èxit.