Arranquen les falles amb les rebaixes falleres

0
903

Són moltes les persones les que s’acosten a les botigues d’indumentària per a gaudir dels grans descomptes com és el cas de la signatura Alvaro Moliner

La Cremà va posar el punt final a les falles, però cal començar a pensar en les del pròxim any i és per això que les botigues d’indumentària obrin les seues portes el dia 20 oferint grans descomptes i ofertes per a iniciar la confecció dels vestits que lluiran durant les falles del 2020.

Durant aquests dies, són moltes les persones les que s’acosten a les seues instal·lacions per a poder gaudir dels descomptes i les oportunitats en tots els seus productes.

Aqueix és el cas de la signatura Álvaro Moliner, situada en el Passatge Ripalda, en ple centre de la ciutat de València, i en el Corte Inglés de l’Avinguda de França, que ofereix la seua ja tradicional oferta de 100 corts de vestits a 100 euros.

Entre aquesta, hi ha moltes altres ofertes que s’allargaran fins al mes de maig, per a arrancar també amb la nova temporada.

El seu reclam en aquesta època de l’any respon al seu gran prestigi, perquè 75 anys després segueix en l’avantguarda de la indumentària tradicional.