Arriba la final I Torneig de Joc al Carrer

0
728

La final serà acollida per la comissió Cervantes-Pare Jofré

Este diumenge 22 de juliol se celebrarà la final de l’I Torneig de Joc al Carrer. Es tracta d’una iniciativa de la Delegació d’Esports de Junta Central Fallera per a promocionar l’esport autòcton de la Comunitat Valenciana, la pilota valenciana. Aquests partits s’han anat desenvolupant en diferents carrers de la barris de València com Campanar, Patraix o el Centre.

La final serà acollida per la comissió Cervantes-Pare Jofré en el carrer per als vianants per la qual aquesta falla deu el seu primer nom.

La jornada començarà a les 10:00 hores amb la final de la Tercera Divisió entre la comissió Camí Nou de Picanya-Nicolau Primitiu i Major-Moraira-Natzaret.

A les 11:30 Joan Baptista Vives i Sant Pere-Mare de Déu de la Vallivana es jugaren el primer lloc en la Segona Divisió en la Calle Cavallers. Esta és l’única final que succeirà fora de la Calle Cervantes.

La final de la Primera Divisió es disputarà a les 11:00 entre els equips de les falles Manuel Melià i Fuster-María Fernanda d’Ocon i Costa i Borràs-Agostina d’Aragó.

La Divisió d’Honor tindrà el seu final a les 12:00 entre Poeta García Lorca-Olta i Montortal-Torrefiel.

Finalment l’àgape de comiat serà a les 13:00.

L’acte comptarà amb la presència de la Fallera Major, Rocío Gil Uncio, acompanyada per la seua Cort d’Honor.

Acompanya’ns animar als jugadors.