Art Antic entrega els segons adressos a les Corts d’Honor

0
423

Les Falleres Majors i Corts d’Honor 2017 lluiran un nou disseny de adressos d’Art Antic amb els trages del Segle XVIII.

La vesprada de dijous passat 12 de gener, l’Ateneu Mercantil de València va albergar l’entrega oficial dels adressos realitzats per la firma Art Antic, per a les Corts d’Honor de les Falleres Majors de València 2017.

Des de l’any 2001 Art Antic és la firma responsable de la realització i conservació dels guarniments de les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor, i des de 2010 realitzen igualment les peces que les màximes representants lluïxen amb el seu segon trage oficial.

Enguany, la firma ha donat un pas més, i tant les Falleres Majors com les Corts d’Honor, estrenaran un nou disseny per al segon trage, realitzat en plata de llei, amb pedra de swaroski, perla natural i perla mostassa.

Es tracta d’un disseny on destaca la banya de l’abundància, present en la simbologia valenciana des de la fundació de la ciutat de València, o la llaçada, encastats per belles ramificacions amb una forma més allargada.

El conjunt es completa amb dos rostes, un “rascamonyos”, pendents, manilla en compte de la tradicional polsera, i el medalló de la Mare de Déu, sant i senya de la firma, que és personalitzat per a cada una de les integrants de les Corts i Falleres Majors de València, amb el seu nom i l’any del seu regnat.