Ballester denuncia la caòtica organització de la Gala Fallera i demana a Fuset que “amplie l’aforament i servei més tiquets a la venda”

0
775

El regidor del Grup Municipal Popular, Santiago Ballester, ha lamentat que la “mala gestió de Fuset” haja provocat un caos en la venda de tiquets del sopar de la tradicional Gal·la Fallera que se celebra tots els anys en les instal·lacions de Fira València.

Ballester ha explicat que “Fuset, sense avisar a les Falles, va reduir l’espai del sopar i va posar a la venda els tiquets provocant l’enuig i el malestar de centenars de fallers i falleres que van veure com s’esgotaven en molt poc temps i com el repartiment d’entrades era desequilibrat, ja que els primers que van arribar a la cua van comprar entrades sense cap límit”.

Santiago Ballester ha criticat que “si opta per un aforament més reduït hauria de plantejar-se un altre sistema de venda d’entrades que d’opcions a participar a totes les comissions. Havia d’oferir entrades a cadascuna de les comissions com es fa amb l’acte d’elecció a la Fonteta. No pot traure’s a la venda en la Junta Central Fallera i que qualsevol puga portar-se el nombre d’entrades que vulga deixant a altres sense poder participar”.

Ballester ha explicat que “si la Junta Central Fallera tenia intenció de reduir l’aforament d’aquesta Gala Fallera havia d’haver-lo consensuat i acordat abans amb les diferents comissions falleres. No és el raonable que els protagonistes de Gala que són les falleres i fallers no puguen adquirir entrades per a acompanyar als seus màxims representants”.

La Gala Fallera és un acte que va posar en marxa el Govern Popular a l’Ajuntament perquè fóra un punt de trobada de totes les falles de la ciutat en un festival de “germanor” faller. Cada any són centenars de falleres i fallers de les prop de 400 comissions participen en aquesta activitat que se celebra sempre abans el divendres anterior a la Crida. “Enguany per la nefasta gestió del regidor Fuset i la seua Junta Central Fallera seran molts menys les falleres i fallers que puguen gaudir d’aquesta tradicional gal·la”.