Ballester (PP): “És moment d’activar un pla per a salvar al sector faller després de la suspensió de les Falles”

0
189

El regidor del PP, Santiago Ballester, després de conèixer la suspensió de les Falles 2020 ha assenyalat que ara “és temps de treballar ja tots junts per a salvar el sector i donar suport al món faller. S’ha de dissenyar ja un pla per a tot el sector, comissions, artistes, indumentaristes, pirotècnics, orfebres i floristeries compten amb el suport municipal perquè ningú es quede arrere”.

“L’Ajuntament de València ha de posar-se ja a treballar, encara que havia d’haver-lo fet ja, en un pla perquè el sector i els que fan possible la festa no isquen perjudicats”, va assenyalar Ballester.

Ballester ha criticat “la falta de lideratge una vegada més de l’alcalde de València, Ribó, en la celebració de les Falles. Quan es va prendre la primera decisió de suspendre-les va preferir anar-se a l’opera que estar en la reunió que va convocar president Puig per a prendre la decisió, i ara quan la majoria de municipis ja havia decidit no celebrar-les, presa la decisió i després de fer-ho Castelló i Alacant amb les seues festes, la Magdalena i les Fogueres. La decisió arriba tard i malament, i sense un pla alternatiu”.

“Les Falles no poden patir la falta de gestió municipal, i han tingut 62 dies d’Estat d’Alarma per a haver treballat amb els col·lectius i haver presentat el seu pla alternatiu per a salvar el sector i no realitzar promeses sinó fets ja palpables”, va afegir Ballester.