Bétera obri les portes de l’Hort de les Alfàbegues

0
155

L’Ajuntament de Bétera vol convidar a tots els veïns i veïnes a gaudir de la “aroma de somni” que desprenen les Alfàbegues. Per això, ha posat en marxa, un altre any més, les visites a l’Hort dels Alfàbegues.

La campanya “Viu Bétera” se suma a la voluntat del Consistori per mantenir viva la festa. “La il·lusió ha d’estar present aquest agost, per això, i després de sembrar la festa amb el repartiment de llavors de Alfàbega, volem compartir amb la ciutadania com creixen”, ha manifestat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

L’any passat ja es va posar en marxa aquesta iniciativa per la qual van passar nombrosos visitants tant de Bétera com de poblacions veïnes que van conèixer la història d’aquesta planta tan important per al municipi. “El gran acolliment ens ha fet repetir aquestes visites, ens enorgulleix poder mostrar com es cultiven i com poden arribar a tan gran envergadura”, ha comentat el regidor de Turisme, Joaquín Gómez.

Les visites, organitzades des de la regidoria de Turisme, s’iniciaran dijous que ve dia 5 i es prolongaran tots els dijous fins a final de juliol. A partir de les 10:00h, Ramón Asensi, encarregat de cultivar les Alfàbegues, serà qui guiarà als assistents per l’hort i els contarà la seua història.

Les visites s’organitzen en grups reduïts, amb places limitades i sota petició per a evitar aglomeracions. Tots els interessats a assistir han d’enviar un correu electrònic a turismo@betera.es indicant les seues dades.