Botiga solidària de la Falla La Nova de Benicalap

0
453
Fuente: Dibujo obra de Diego Iglesias

Coincidint amb una data molt emblemàtica per a tots els fallers i amants de la festa, la Falla Manuel Meliá i Fuster – Carlos Cortina (coneguda també com La Nova de Benicalap) ha posat en marxa la seua botiga solidària en benefici de Casa Caridad València.

Una iniciativa que té com a fi ajudar persones en situacions precàries mitjançant la venda de roba i objectes de la llar dissenyats per artistes coneguts del món faller.

En concret, aquesta campanya solidària tindrà un primer objectiu divulgatiu, utilitzant-se una pàgina de Facebook amb el nom del projecte per a enviar missatges positius, així com per a divulgar mesures de prevenció enfront del coronavirus mostrades per experts.

I per un altre, la comissió ha obert una botiga en el seu web on vendran samarretes, dessuadores, articles per a la llar i altres productes pensats per dissenyadors relacionats amb el món faller.

Els dissenyadors que han prestat el seu treball per a aquest projecte són Ramón Pla, José Santaeulalia, Diego Iglesias, Carlos Benavent, Rubén Cañuelo i Mario Pérez.

Una campanya transparent amb la qual realitzareu una gran aportació solidària.