Sandra Gómez rep el reconeixement de la Setmana Santa Marinera amb la distinció de la ‘Creu Marinera’

0
463

La vicealcaldessa i portaveu socialista de València, Sandra Gómez, ha sigut guardonada amb la ‘Creu Marinera’ de 2022, un reconeixement que entrega l’associació cultural EOS (Encuentro de Opinión Semanasantero) i que distingeix a personalitats relacionades amb la Setmana Santa Marinera.

Gómez, que va rebre la insígnia durant la XVI Sopar de la Creu Marinera celebrat dirigit per Francisco Celdrán en la Confraria dels Granaders de la Verge, ha agraït el treball i l’esforç de les associacions culturals com EOS “per ajuntar a tanta gent que estima a la Setmana Santa Marinera. Gràcies per l’esforç que heu fet també durant aquests anys de pandèmia per mantindre viu l’esperit de la festa i pel treball per a aconseguir una fita fonamental que ha mantingut visca la memòria de la Setmana Santa Marinera com canviada de nom la plaça de l’Armada Espanyola com la plaça de la Setmana Santa Marinera, una iniciativa dels confrares canalitzada a través de EOS”.

La vicealcaldessa ha destacat el reconeixement que suposa la ‘Creu Marinera’, una distinció que ja han rebut personalitats de la Setmana Santa Marinera com Luis Pizá, Paco Carles o Paco Burguera entre altres. “Mirava el llistat de totes les persones que han rebut aquest reconeixement com Luis, Paco Carles o Paco Burguera, que han estat molts anys en Junta, o Carol, Ximo, Vicente i Ramón, que ho donen tot per la seua parròquia, per la seua confraria i sent un orgull i un honor poder estar amb tots ells. Per a mi és molt important aquest reconeixement”, ha indicat la vicealcaldessa.

 

Gómez ha mostrar la seua satisfacció per la possibilitat que la Setmana Santa Marinera puga tornar a trobar-se als carrers després de la suspensió dels actes en 2019 per les pluges i de 2020 i 2021 per la pandèmia.