bufandafallera el producte de moda de les falles

0
863

La dissenyadora i jove empresària Ana Belen Sastriques Gálvez, de la signatura Empare Gálvez, segueix sumant addictes al fenomen, després de l’èxit del passat any on la bufanda fallera va ser el producte més demandat fins a i fins i tot esgotar existència.
Enguany torna a ser el producte que marque la diferència de mans de la seua creadora, a més de trobar el producte estavella com és la bufanda, enguany com a novetat la creadora a realitzat diverses bufandes per als més xicotets, així com un altre tipus de complements.
Els articles de bufandafallera ja es poden adquirir en la tenda d’Amparo Gálvez en el carrer Busot-1, de València, però també ja ha arribat a les diferents comarques de la província, com en Alboria,Sueca, Port de Sagunt i Quart de Poblet, entre altres punts de venda.

Com saps que compres la vertadera bufandafallera?

BufandaFallera va ser la primera a eixir al mercat, és un producte 100% artesanal, marca la diferència la seua qualitat en la matèria primera. La bufanda fallera sempre ve amb la seua marca en un lateral “Empare Gálvez” sinó la porta no és autèntica. Encara que és un producte imitat des del primer dia, aquesta és l’única patentada i per açò legalment comercialitzada.

“És un orgull per a mi que la gent em cerque per la qualitat i originalitat del producte” així ho manifesta la seua creadora, que a més remarca que la diferència d’aquests productes és que es personalitzen a cada client amb el seu nom o amb l’escut de la seua falla.