Carlet celebrarà les falles de 2020 del 9 a l’11 d’octubre amb la modalitat de “Mig Any Faller”

0
1048
Arriba la primera ‘bomba’ respecte a les falles de les localitats de València. En aquest cas, Carlet, un municipi de la Ribera Alta, ha decidit suspendre les Falles 2020. Desprès d’una reunió consensuada amb presidents i Ajuntament, la Junta Local Fallera de Carlet anunciava que es celebrarà un Mig Any Faller del 9 a l’11 d’octubre, però sense plantar els monuments als carrers. 
 
Aquesta última decisió ha generat molta polémica al món faller com a conseqüència de la greu situación en la qual es troben el gremi d’artistes fallers. No obstant això, les comissions de la localitat renovaran els mateixos artistes per tal d’ampliar i aumentar els monuments d’aquest any per a les Falles 2021.
 
En canvi, es barallaren diverses opcions com: per una part, la celebració de la Setmana fallera del 5 al l’11 d’octubre -fent tots els actes possibles d’una setmana fallera normal: Plantà de Falla, passacarrers, dinars i sopars, Ofrena, discomòbils, etc.-, i, per altra part, organitzar un Mig any faller del 9 a l’11 d’octubre -passacarrers en brusa, discombòbils i alguna activitat més per concretar. No es plantaria falla-.
 
Finalment, amb un resultat de 5-2, es celebrarà el Mig any faller del 9 a l’11 d’octubre. Artistes, presidents i falleres majors continuarán representant les falles de Carlet en 2021.