Ciutadans denúncia que Fuset reduïx a la mitat el pressupost de la Gran Fira de València

0
524

La regidora Amparo Picó espera que l’edil Fuset no recórrega a los contratos menores

La regidora de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Amparo Picó, ha denunciat que l’àrea de Cultura Festiva ha reduït a la mitat el pressupost de la Gran Fira de València respecte al de l’any passat, “algo totalment incoherent tenint en compte que enguany hi ha més actes”.

“El edil Fuset ha explicat que té un pressupost de 430.000 euros mentres l’any passat el cost va ser d’un milió d’euros. Com farà front el pagament dels actes?”, hi ha el dit Amparo Picó.

“Esperem que no recórrega al tan gastat procediment de contractes menors, que tant li agrada al senyor Fuset”, ha afegit la regidora Picó, el qual ha agregat que “amb eixes mesures només hi ha una explicació: ser un mal gestor. Ha de gestionar amb el pressupost aprovat que ell mateix ha fixat per a la Gran Fira de València de 2017”.

D’altra banda, la regidora de Ciutadans ha valorat “molt positivament” que el tripartit haja tingut en compte el mes d’agost per a programar activitats culturals de la Gran Fira de València “encara que l’oferta ha d’ampliar-se més”.

Sobre este assumpte, Picó ha detallat que “se han inclòs distints actes en la programació i això almenys és un inici de l’aplicació de les demandes de Ciutadans. Des de Ciutadans denunciem, a finals de juliol de 2016, l’incompliment del programa electoral de Compromís perquè es van comprometre que la Fira fora uns paraigües culturals de juliol i agost”.