Comencen les Falles 2018 a Náquera-Lauri Volpi

0
267

La Falla Náquera-Lauri Volpi de Burjassot comença el seu camí per al present exercici celebrant la Festa de l’Apuntà. Tindrà lloc el dia 13 de maig, a partir de les 16:00 hores, on invitaran fallers, veïns i amics a compartir una estona agradable amb la comissió, oferint informació per a apuntar-se a la mateixa.

Des de la comissió realitzen la crida següent: “¡Vine i apúnta’t… Disfrutaràs durant tot un any de diversió, gastronomia, tradició, solidaritat, cultura, entreteniment per a totes les edats, devoció, etc.!”

Acosta’t dissabte que ve i disfruta d’un dia replet d’activitats: jocs i activitats per als xiquets, futbol sala, campionats de parxís i truc per a majors, sopar per a xiquets i majors, discomóvil, solidaridad…

Així mateix, es recorda als ja fallers que per als sopars cal apuntar-se en les llistes del casal fins al dimecres 10 de maig. Igual que per al futbol sala, on el termini és fins al divendres 12. Per als campionats de parxís i truc cal apuntar-se el mateix dia. Així com per a la resta d’activitats previstes per la delegació d’Infantils i la d’Obra Social.

Així que, anima’t i apunta’t a esta Falla on no et faltarà diversió!