Comença l’exposició del Ninot de Sagunt

0
285

L’exposició del Ninot de les falles de Federació Junta Fallera de Sagunt plena de color L’Epicentre

El centre comercial l’Epicentre acull, com l’any passat, la tradicional Exposició del Ninot de les falles del Camp de Morvedre. Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Paula Marrón i Inés Miret, van realitzar divendres passat dia 1 de Març, el tall de la cinta inaugural, acompanyades pel President Executiu i del Secretari General de la federació, Rafael Burgos i Jaime Gil, al costat de la directora de màrqueting de l’Epicentre, Elena Ribelles i l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández.
Com cada any, les diferents comissions del Camp de Morvedre van aportar els ninots que formen part d’aquesta tradicional mostra que serveix com a avantsala dels monuments infantils i majors que es plantaran a la comarca el pròxim 14 de març.
Un jurat serà l’encarregat de triar entre tots els presentats als dos ninots, un major i un altre d’infantil, que seran indultats de les flames de la cremà, i que passant a formar part de l’exposició permanent que hi ha en el Museu Faller saguntí. Els ninots indultats es donaran a conèixer el pròxim 16 de març al costat de la resta de premis.
Una vegada més enguany també hi haurà premis per als ninots més votats pel públic, guardó que atorga des de fa alguns exercicis el centre comercial l’Epicentre, les votacions es podran realitzar en la pròpia exposició prèvia presentació del DNI. El premi al millor ninot de falla per votació popular rebrà un val regale per valor de 300 euros, el que quede en segona posició de 150 euros, i el tercer amb major nombre de vots de 50 euros, a més d’una banderola acreditativa