Xàtiva exalta a les seues Falleres Majors

0
75

La Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, no va voler faltar a la cita el diumenge passat.

El dissabte, 26 de gener, mentre que se celebrava l’Exaltació de la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, i de la seua Cort d’Honor, en Xàtiva, rebia la banda que li acredita com a Fallera Major de la localitat Laura Martí i Sanz.

El diumenge de vesprada va arribar el torn de Carmen Pavia i Solves, que va rebre de mans de l’alcalde, Roger Cerdà, eixa banda que lluirà durant tot l’exercici faller. La xiqueta va estar molt ben acompanyada per les quatre xiquetes que integren la seua Cort d’Honor (Carmen, Paz, Daniela i Pilar), així com de tots els representants infantils de les diverses comissions falleres de Xàtiva.

Després d’una desfilada pels carrers del municipi, la comitiva va arreplegar a Carmen del seu domicili. Posteriorment, es dirigiren a l’Ajuntament de Xàtiva per rebre, oficialment, tots els convidats. A continuació, va començar l’acte d’exaltació en el teatre del municipi.

En esta vesprada tan important per a Carmen Pavia, la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, va voler estar al seu costat per desitjar-li tota la sort del món en estes Falles tan especials per a les dos.

Fotografies: Josep V. Zaragoza