Comencen les Nits d’ Albaes de Federació Junta Fallera de Sagunt

0
273

Divendres passat 1 de febrer van donar començament les Nits d’Albaes de Federació Junta Fallera de Sagunt que recorreran els casals i els carrers del Camp de Morvedre durant tots els divendres d’aquest mes de febrer.
En aquesta primera jornada la comitiva fallera que acompanyava a les Falleres Majors, Paula Marrón i Inés Miret, va començar el recorregut en la tinença d’alcaldia de Port de Sagunt per a seguir pel domicili de la Fallera Major Infantil, Inés Miret Herrero i continuar recorrent els casals fallers de les falles del sector II en Port de Sagunt.
Acompanyant a Paula i Inés, anaven el president executiu de Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, el vicepresident de festejos, Vicente Cuenca, l’alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll i diversos regidors del consistori saguntí, així com multitud de fallers de les diverses comissions que no van voler perdre’s els cants d’albaes dedicats als diversos representants de les comissions que van acollir aquesta primera jornada.
Aquest divendres, dia 8, serà el torn del Sector III, començant a l’Ajuntament de Sagunt a les 21.00 h. i seguint pels casals de les comissions d’aquest sector del nucli Saguntí.
El divendres, 15 de febrer, es començarà en el domicili de la Fallera Major, Paula Marrón per a continuar per la resta de les comissions del Port que componen el sector I.
Finalment, el divendres 22 de febrer es recorreran les localitats de Faura i Gilet, visitant els seus ajuntaments i les comissions d’aquestes poblacions i a continuació la resta de comissions falleres del sector IV situades en el nucli històric. Prèviament, a les 20.00 h. ser realitzarà la inauguració de l’exposició de fotografies de les falleres majors que realitza Paco Bono en la Floristeria Sayas de Port de Sagunt.