Novo denúncia la falta d’aportació municipal al concurs de les Creus de Maig

0
432

Alfonso Novo: “La única aportació de Fuset al concurs de les Creus de Maig ha sigut el pagament de l’import del taxi dels jurats”

“Asfixiar a entitats culturals que recolzen, promocionen i difonen històricament les tradicions i costums arrelades i consensuades al llarg del temps, a través de la imposició, és més propi de règims autoritaris”

• “El sectarisme ideològic i polític està sent, des del primer dia, el full de ruta d’un govern tripartit que genera conflicte on mai ho hi va haver”.

• El conveni per a enguany 2017, “encara no ha sigut firmat ni notificat a l’entitat com ha afirmat el regidor Fuset”.

• Molts dels actes són propis de l’Ajuntament, on es demana tradicionalment col·laboració i ajuda organitzativa a Lo Rat Penat, rebran enguany únicament 15.000 EUR. La subvenció nominativa s’ha reduït sensiblement quan fins al 2015 rebien 53.000 EUR per a la totalitat dels actes programats i organitzats per l’entitat.

Alfonso Novo, Cristóbal Grau i Mª Àngels Ramón-Llin, regidors del Grup Municipal Popular, després de la reunió mantinguda ahir amb Enric Esteve, President de Lo Rat Penat, en relació a un dels temes sorgit com va ser el de la subvenció que concedix l’Ajuntament anualment, ha realitzat les manifestacions següents:

En relació a alguns dels temes sorgits, com són les Encreuaments de Maig i la subvenció que anualment concedix l’Ajuntament, Novo ha volgut aclarir que després de les afirmacions de Fuset que ‘la regidoria s’encarregava de tota la dotació necesaria’ amb respecte a les Encreuaments de Maig, “hem comprovat que l’única aportació realitzada va ser el pagament del taxi que traslladava als jurats per a realitzar els seus veredictes”.

A més, Novo ha explicat que després d’afirmar Fuset que el conveni ha sigut firmat per la regidoria, “este extrem no és cert, com tampoc en conseqüència ha sigut notificada la concessió a l’entitat”. “Les mentides del senyor Fuset tenen les potes molt curtes, com fàcilment es pot comprovar, intentant enganyar a l’opinió pública continuament”, ha denunciat Novo.