“Comunica’t” i “Enfonsats” lluiran en Lope de Vega

0
744

En la vesprada de hui dijous 10 de novembre nostre casal ha albergat la presentació de projectes per a les falles 2017. “Comunica’t” i “Enfonsats” són les 2 grans apostes que fa la nostra comissió. Per a això comptem 1 any més amb els artistes Álvaro Cudol per a la infantil i José Jarauta “Pepo” per a la major.

Un any molt especial i d’aniversaris. Álvaro Guija tindrà la responsabilitat de portar al màxim alt la falla infantil en el seu 50é aniversari. Els grans treballs plantats en la nostra demarcació ens van fer no dubtar a confiar en ell per a un any tan especial. Amb “Comunica’t” es buscarà eixe enyorat pódium en la 6ª secció.

Per la seua banda complim unes bodes de plata molt particulars. Este serà el 25º any consecutiu en què la dupla José Jarauta “Pepo” i Ramón Lluïa disfrutaran de la nostra demarcació i ens faran disfrutar del seu treball.

Serà en la secció 4ª A on competirem amb este monument replet d’il·lusió. L’acte ha estat presidit pel nostre quadro d’honor, les nostres falleres majors Cristina Torreño i la xiqueta Adela María Planells, els que han estat acompanyades per Francisco Fernández i el xiquet Iván Navarro.

lope-vega-17-1

COMUNICA’T

Amb este projecte l’artista ens invita a fer un recorregut per les distintes formes de comunicació al llarg de la història. Des de les pintures rupestres o coloms missatgers fins a l’e-mail fent especial homenatge a Graham Bell, inventor del telèfon. La comunicació no verbal també té el seu buit representada en un divertit mim.

lope-vega-17-2

ENFONSATS
Al fons del mar fuig Posidó al veure com la humanitat està tirant nostre món a perdre. Un mar de crítiques que veurà polítics vestits de pirata i els animals que habiten en el mar representaran els valors que tant maltractem.