Consulta si t’ha tocat una entrada per a veure la mascletà des de la balconada de l’Ajuntament

0
348

Viure una mascletà de Falles des de la mateixa balconada de l’ajuntament de València. A aquest efecte es van presentar més de 20.000 persones al sorteig que s’organitza des del consistori i que en aquest 2018 ha augmentat en sol·licitants respecte a l’any passat. Cultura Festiva ha donat a conèixer els agraciats que tenen accés amb una entrada doble entre l’1 i el 19 de març.

El llistat per a veure una mascletà de Falles des de la balconada de l’Ajuntament de València és inamovible, per la qual cosa cada dia s’indica el nombre de registre al que li correspon l’entrada i no pot canviar-se per un altre dia, en cas de no poder acudir el dia indicat pel sorteig aqueixa plaça serà per a un sol·licitant del llistat suplent.

Per motius de seguretat, en el llistat que ofereix la web de l’Ajuntament de València no apareixen els noms i cognoms d’aquells agraciats, per la qual cosa s’ha de consultar el nombre corresponent que el consistori va adjudicar després de participar i que va arribar mitjançant email a l’usuari.