“Continuaré cantant, fins que el públic m’ho permeta”

0
143

WeekendTv, ret homenatge al cantautor espanyol Dyango que, per al nostre plaer, reafirma la continuïtat de la seua carrera. L’extraordinari Dyango, envoltat dels seus fills i nét, compte a l’el seu públic. Valencià, en una amena entrevista, com va passar el seu confinament, la seua relació amb la pintura i les ganes que té de tornar a trepitjar els escenaris. Aquest dissabte 25 de juliol, a les vuit i trenta de la nit en WeekendTv.

En efecte, el presentador Jhonatan Cabrera va aconseguir ajuntar a tots els membres de les tres generacions d’intèrprets.

Fills i néts continuant amb la dinastia, des de la Ciutat de Miami, Jordi Llunas, fill de l’interprete, presenta el seu nou senzill discogràfic “M’agrada”, en el qual presenta a la seua esposa com a model del Clip.

Mentre que Marcos Llunas s’uneix a l’homenatge en una comunicació des de la ciutat d’Eivissa, anunciant les seues ànsies de compartir novament els escenaris amb el seu pare, però aquesta vegada al costat del seu fill Hissen Llunas, qui gaudeix de gran popularitat per haver interpretat a Luis Miguel en el biopic del cantant, o sèrie biogràfica, transmesa per Netflix.

No li ho perden serà un plaer poder veure juntes a aquestes personalitats de la música, en un programa molt especial. La diversió està assegurada, com tots els caps de setmana, amb Jhonatan Cabrera, produint i dirigint WeekendTv.