Èxit del concert educatiu de la Unió Musical Portenya i la falla Luis Cendoya

0
645

La sala d’actes del Teatre de Begoña va acollir dissabte passat, 13 de maig, un concert educatiu a càrrec de la Unió Musical Portenya (UMP) que va comptar amb la participació del grup de teatre de la falla Luis Cendoya de Port de Sagunt interpretant l’obra de teatre infantil “El Robatori de l’Arcoiris”. Molts van ser els xicotets que van acudir a este edifici de la localitat per a disfrutar d’este esdeveniment cultural.

D’aquesta manera, aquest concert es va dividir en dues parts diferenciades. En la primera, el grup de teatre de la falla Luis Cendoya va posar en escena aquesta obra infantil de l’autor Xavier Zamorano que narra la història d’uns àngels que, cansats de netejar el arcoiris, decideixen amagar-ho i ha de ser un policia del món terrenal el que puge al cel a intentar recuperar-ho. Aquesta obra va comptar amb música en directe a càrrec de la Banda Simfònica de la UMP dirigida per Jorge Vivas Baquero i de la Banda Juvenil UMP dirigida per Raúl Domenech Rubio.

En la segona part d’aquest esdeveniment, els professors de la Unió Musical Portenya van explicar alguns dels instruments que s’utilitzen com és el cas de la flauta, la trompeta o l’oboè, entre uns altres. Finalment, tots ells van interpretar una peça musical i els més xicotets van poder acostar-se a conèixer d’a prop, i fins i tot a intentar tocar, alguns dels instruments que es van portar per a l’ocasió.