Convent Jerusalem anomena a la seua Fallera Major Infantil 2018

0
157

Hortensia Ferrer Roig és la màxima representant infantil de la comissió per al present exercici faller.

Dissabte passat 16 de setembre, fallers de la comissió van acudir a l’acte de nomenament d’Hortensia Ferrer Roig com a Fallera Major Infantil de la Falla Convent Jerusalem 2018, que va ser celebrat en el Col·legi de l’Art Major de la Seda.

Tant Hortensia com Álvaro Lacruz Ots, President Infantil 2018, van expressar a tots els assistents el seu desig de disfrutar este fantàstic any junt amb tots.

El president, Santiago Ballester, va fer entrega dels Quadros del Nomenament que els acredita com a representants i els va desitjar tot el millor per a enguany que comença.

Els quadros són obra de l’artista Eva Díez. En el quadro d’Hortensia el disseny incloïa una mostra de tela de valenciana idèntica a un dels mantos de la Mare de Déu i en el d’Álvaro, es completava amb unes teles del trage regional masculí.

La Fallera Major 2018, Susa García Pérez, no va faltar a l’esdeveniment i va viure de primera mà el nomenament de què serà la seua companya de viatge en este gran any, 125 aniversari de la comissió.