Crespo denúncia que el concurs de la Batalla de Flores queda desert

0
647

Félix Crespo: “Es confirma la nefasta gestió de Fuset quan un concurs de 56.657,27EUR per a contractar el clavellón de la Batalla de Flores no rep cap oferta”.

“El concurs queda desert a escassos dos mesos de la celebració de l’esdeveniment, a causa d’un clamorós error de gestió del regidor de Festes”

La pròpia regidoria de Festes reconeix el seu error quan va enviar nota interior al Servici de contractació indicant, “se ha detectat un error en el número de Fax remés per a realitzar les invitacions a les empreses. El dit número de telèfon es correspon amb un Servici del propi Ajuntament de València (GER)”. “Este és el reconeixement expresse per part del regidor Fuset de la falta de diligència en la seua gestió”.

Des del 26 d’abril, que va finalitzar el termini per a la presentació d’ofertes, “coneixia Fuset que el concurs havia quedat desert i no va informar del nou procés administratiu que començava, en un altre gest de falta de transparència”.

“Ha quedat evident la descoordinació entre els regidors de Festes i Contractació en este procés administrativo”, ha destacat, “que no han sabut esmenar a temps una incidència menor provocant com a conseqüència més greu la celebració d’un nou procés administratiu”.