Vora 1.000 xiquetes i xiquets participen en el concurs de dibuix de Junta Central Fallera als jardins del Palau de la Música

0
290

Centenars de xiquets i xiquetes s’han donat cita aquest diumenge als Jardins del Palau en la LII edició del concurs de dibuix de Junta Central Fallera. El certamen ha sigut organitzat per la delegació d’Infantils de JCF amb la col·laboració del grup Damel, Coca-Cola i Mercader.

L’antic llit del riu Túria, una de les vies verdes de la ciutat de València, sota el Palau de la Música, ha acollit la celebració de la prova, que s’ha convertit en tota una festa infantil gràcies a la participació de prop de 1.000 fallerets i falleretes.

La Fallera Major Infantil de València, Paula Nieto, i la seua Cort d’Honor no s’han volgut perdre la jornada. Les 13 xiquetes han realitzat també durant el matí els seus propis dibuixos que estaran exposats en la propera edició d’Expojove.

Com és habitual, s’ha pogut concursar en la categoria de dibuix, amb treballs realitzats a llapis, llapis de colors, carbó o ceres, o en la de pintura, amb treballs realitzats en aquarel·les o olis sobre llenç.

Dins d’estes dos modalitats existeixen quatre categories: tres d’elles per al dibuix i una quarta per a la de pintura. La categoria A, per a participants entre 4 i 6 anys; la categoria B, per a participants entre 7 i 10 anys; la categoria C, per a participants entre 11 i 14 anys; i finalment la categoria D, per a participants entre 11 i 14 anys. Els premis s’anunciaran pròximament i s’entregaran en la Gala Infantil.

Coca-Cola ha proporcionat la beguda per a amenitzar esta assolellada jornada de diumenge, i Mercader, l’orxata. També ha participat el grup Damel, que ha proporcionat el material de suport per a realitzar el dibuix.

La delegació d’Infantils de Junta Central Fallera ha celebrat el “rotund èxit” del concurs de dibuix, un dels més importants d’esta àrea al llarg de l’exercici faller. Més de 1.000 xiquetes i xiquets de les comissions falleres de València s’han donat cita hui per a concursar i celebrar esta autèntica festa infantil.