Cuba-Literato Azorín rendix tribut a l’amor amb el seu projecte d’il·luminació

0
280

Anit la Falla Cuba-Literato Azorín va celebrar la tradicional presentació del seu projecte d’il·luminació per a les Falles 2017.

Un any més, Mariano Light és l’empresa responsable de dur a terme este projecte que participa en el concurs de Carrers Il·luminades de Junta Central Fallera.

El barri de Russafa s’ompli de llum amb motiu de la celebració de les Falles, i enguany, passejar pels seus carrers de nit enamorarà el públic.

“La quadratura del cercle: el dia mostra, la nit demuestra… i res és el que aparenta” és la temàtica del projecte d’il·luminació per a la Falla Cuba-Literato Azorín.

Tot naix del desig de jugar amb les “formes” de les il·luminacions i la idea de “solucionar” un dels grans problemes que es remunten als orígens de la geometria, la “quadratura del cercle”. Un pensament domina el disseny: el cercle representa el Cel, des del moviment circular inalterable, i el quadrat representa la Terra, és a dir, l’estabilitat i l’estàtica. Tractar de visualitzar la transició des del quadrat al cercle, des de la Terra fins a Cel, ens porta a representar un altre símbol, el Cor!

Per tant, la solució a la quadratura del cercle per a Marià Light és l’Amor.

920.000 llums LED elevaran l’amor a 24,5 metres d’altura en esta demarcació.

Un espectacle de llums i so que s’inaugurarà el pròxim 10 de març a les 21:30 hores.