Cuidadanos se suma al carro de vivelasfallas una vegada més

0
230

No és la primera vegada que ocorre aquest fet, justament fa uns dies el portaveu del grup s’atribuïa els mèrits de permís que obtenien els seguidors de la verge després de quasi un any. Fins que aquest mitjà no trac la notícia cap partit polític va denunciar l’assumpte.

Giner després de la nostra denúncia, la del Col·legi de l’Art Major de la Seda i la del Partit Popular, ix per a manifestar: “Creiem que quan s’han complit quatre anys de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat i amb el que està patint el sector per la crisi, és moment que la comissió se sent per a fer una anàlisi en profunditat”, ha declarat el portaveu de Ciutadans.

Giner i la regidor Amparo Picó, els qui s’han reunit amb el president de la Interagrupación de Falles d’Especial, el president de la Federació de Falles de Primera A i el president de la Federació d’Enginy i Gracia, han abordat en la trobada “la situació de vulnerabilitat que viu el sector i la necessitat d’ajudes”. Sobre aquest assumpte, Giner ha recordat que en l’acord signat amb l’equip de govern sobre els romanents, “a més d’aconseguir un mínim de 15 milions d’euros d’ajudes directes per a autònoms i pimes (comerç, oci, hostaleria, perruqueries, sales de cinema…), també aconseguim el comprimit d’augmentar les línies específiques a activitats i indústries culturals.

Després de la denúncia de vivelasfallas el grup, el del Partit Popular, Ciutadans recorda el que Ajuntament de València la seua obligació i responsabilitat de vetlar pel compliment i defensa dels requisits i col·lectius pels quals les Falles van ser declarades per la Unesco ‘Patrimoni Immaterial Cultural de la Humanitat ’, així com la defensa i conservació dels sectors involucrats en les Falles, ja que en cas contrari, aquest reconeixement podria ser retirat.